In Veldhoven een zaal huren?

Zaal huren in Veldhoven

Bij Biercafé Buurman ben je aan het goede adres. Biercafé Buurman is een gezellig café in Veldhoven waar je altijd terecht kunt om een biertje te drinken. Er is een ruime keus uit bijzondere bieren van de tap en het moet wel raar lopen, wil jouw favoriete biertje niet geschonken of getapt kunnen worden.
Biercafé Buurman verhuurt ook een zaal waar jij het perfecte feestje kunt vieren. In Veldhoven en omstreken zijn weinig feest locaties te huur, dus als jij jouw feest graag in een zaal viert, is Veldhoven de uitgelezen plek om een zaal te huren en kies je voor deze locatie.

Biercafé Buurman heeft een mooie zaal te huur

Als je al bekend bent met Biercafé Buurman, dan weet je dat het daar altijd gezellig. Er worden vele soorten bier getapt en er is gezelligheid en vertier in de vorm van gokmachines. Omdat Biercafé Buurman een echt café is, beschikken zij natuurlijk ook over een paar dartboards. Om gebruik te maken van de gokmachines moet je natuurlijk wel boven de 18 zijn en je kunnen legitimeren, dat spreekt misschien voor zich. Van de dartboards kan iedereen gebruik maken, mits je natuurlijk niet in een te beschonken toestand bent, want veiligheid staat altijd bovenaan.
Biercafé Buurman beschikt ook over een mooie feestzaal. Als jij dus een zaal wilt huren, voor jouw bruiloft, jouw 50ste verjaardag of een ander jubileum, ben je in de zaal bij Biercafé Buurman van harte welkom.
Biercafé Buurman laat jou de zaal graag zien en zal alles dan persoonlijk toelichten. De kosten zullen je 100% meevallen.

Kom langs en huur een zaal in Veldhoven

Als je op een doordeweekse avond langs wilt komen, kun je direct de gezellige sfeer meemaken en de bieren proeven.
Als jij een zaal wilt huren, wil je waarschijnlijk ook meteen de sfeer van de locatie kunnen proeven en meemaken. Natuurlijk kun je Biercafé Buurman altijd benaderen per telefoon of e-mail en vragen om meer informatie en de beschikbaarheid, maar de snelste weg om de zaal te huren is te klikken op deze link.

Als jij nu niet direct een zaal wilt huren, maar wel heel enthousiast bent en nieuwsgierig naar het gezellige biercafé Buurman, ga dan eens een biertje drinken in het biercafé. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd, je kunt die vinden op de website van Biercafé Buurman. Tijdens evenementen is de sfeer vanzelfsprekend nog leuker en is het er nog gezelliger als op doordeweekse avonden. Bij Biercafé Buurman, zowel in het café als in de zaal, is het goed toeven en altijd feest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *