Welke behandelingen biedt deze schoonheidssalon in Rotterdam?

Schoonheidssalon Rotterdam

Of je nu een man of een vrouw bent, als je in de buurt van Rotterdam op zoek bent naar een professionele salon voor huidverbetering en pedicures moet je bij Bellissima Estetica zijn. deze schoonheidssalon in Rotterdam werkt enkel met gediplomeerde medewerkers en biedt diverse behandelingen aan voor je huid, handen, voeten en zelfs je tanden. Betreft huidverbetering heb je er diverse opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een microdermabrasie behandeling. Tijdens deze behandeling wordt de huid als het ware heel intensief gescrubd met een apparaatje met een soort diamanten kop. Dit stimuleert de celvernieuwing en is daardoor een effectieve behandeling tegen rimpels, littekentjes en pigmentvlekjes. Alle dode huidcellen worden als het ware afgeslepen, waarna de nieuwe huid eronder tevoorschijn komt. In deze schoonheidssalon in Rotterdam doen ze dit met uiterste precisie, want zeker de gezichtshuid is heel erg gevoelig. Na enkele behandelingen zie je al verschil en oogt de huid, jonger, gladder en veel egaler.

Schoonheidssalon in Rotterdam voor een behandeling met de Dermapen

Zoals hierboven reeds vermeld is een behandeling microdermabrasie heel goed tegen littekentjes en rimpels. Wil je echter een wat intensievere behandeling voor een nóg beter resultaat dan zou je een serie behandelingen met de Dermapen kunnen proberen. De Dermapen is een soort pen met een hele dikke kop, waaruit allemaal ultradunne naaldjes steken. Als de pen over je huid beweegt prikken deze naaldjes minuscule gaatjes in je huid. Dat klinkt heel eng maar door het vooraf aanbrengen van een speciale gel voel je er niet zoveel van. In deze schoonheidssalon in Rotterdam vertellen ze je bovendien precies wat ze aan het doen zijn en wat je van de behandeling kunt verwachten, bijvoorbeeld dat je huid de uren erna redelijk rood kan ogen. Dit trekt uiteraard vanzelf weg. Het doel van een behandeling met de Dermapen is de huid aanzetten tot herstel. Al die minuscule gaatjes ziet de huid namelijk als beschadigingen, terwijl ze in feite onzichtbaar zijn. Toch wordt hierdoor de collageenproductie flink gestimuleerd, met als gevolg dat de huid strakker en egaler wordt. Een fijne behandeling tegen huidveroudering dus!

Boek nu een manicure of pedicure in Rotterdam

Naast diverse behandelingen voor huidverbetering en -verstrakking kun je ook bij Bellissima Estetica terecht voor een manicure of pedicure. Deze behandelingen vinden plaats op dezelfde locatie, en als vanzelfsprekend door werknemers die daar in getraind zijn. Laat je handen en voeten eens verzorgen en de nagels lakken in een kleur naar keuze. Dit ziet er niet alleen heel mooi uit, maar voelt voor veel mensen (voornamelijk vrouwen) echt een als cadeautje voor zichzelf. Zeker door de mooie inrichting van deze salon is de behandeling een ontspannend uitje op zich, en je mooie handen en voeten achteraf zijn alleen maar mooi meegenomen. Boek dus snel je manicure en/of pedicure bij Bellisima Astetica in Rotterdam, dan zien deze er binnenkort weer netjes en verzorgd uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *