Waar kun je een pretecho in Rotterdam laten maken?

Pretecho Rotterdam

Zwanger zijn is een hele bijzondere ervaring, en daar wil je natuurlijk zoveel mogelijk van genieten. Een leuke manier om dit te doen is een pretecho in Rotterdam te laten maken, namelijk bij Eva verloskundigen. Daar beschikken ze over alle apparatuur om echo’s te maken, en doen ze niet alleen de standaard, medische echo’s. Met een pretecho wordt het type echo bedoeld die je niet standaard krijgt als je zwanger bent. Hij gebeurt op een tijdstip wanneer het eigenlijk (zonder medische noodzaak) niet nodig is om een echo te maken, maar wanneer je het wel leuk vindt om je kindje tot in wat meer detail te kunnen bekijken. Deze echo wordt namelijk gemaakt in 3D en dus kun je al heel veel details van je kindje te zien krijgen. Uiteraard krijg je er uitgeprinte beelden van mee naar huis die je aan iedereen kunt laten zien, en welke een leuke herinnering zijn voor later. Want zo’n pretecho in Rotterdam maak je natuurlijk niet alleen om er op het moment zelf van te genieten. Het is een super leuk beeld om in te plakken en later met veel plezier op terug te kijken. Bovendien krijgen veel vrouwen (en vooral mannen) door het maken van zo’n pretecho wat meer binding met het kindje. Je kindje op beeld zien maakt het namelijk stukken ‘echter’.

Pretecho in Rotterdam maken bij een verloskundigepraktijk

Als je nog maar net zwanger bent is het zaak om je aan te melden bij een verloskundigenpraktijk. Daar ga je alle controles af en krijg je de noodzakelijke echo’s op bepaalde punten in je zwangerschap. Als je specifiek op zoek bent naar een praktijk die ook het maken van een pretecho in Rotterdam aanbieden dan moet je bij Eva Verloskundigen zijn. In deze praktijk maken ze namelijk niet alleen de noodzakelijke echo’s, maar ook pretecho’s wanneer jij dat wilt. Deze worden weliswaar niet vergoed door je zorgverzekering, maar dat vinden de meeste mensen geen enkel probleem. Ze hebben er graag wat voor over om vaker naar hun kindje in 3D te kunnen kijken en vinden het de prijs dus meer dan waard.

Een pretecho maken om in te plakken

Als je bij Eva Verloskundigen in Rotterdam je pretecho laat maken dan krijg je daar altijd de beelden van mee naar huis. De echo wordt vanuit verschillende hoeken geprint, in zowel kleur als zwart-wit, zodat jullie thuis nog kunnen nagenieten van dit bijzondere moment en de plaatjes in een album kunnen plakken. Indien gewenst printen ze er wat meer zodat je deze cadeau kunt doen aan de toekomstige opa’s en oma’s. Deze hebben die pretecho waarschijnlijk ook maar al te graag aan hun koelkast hangen. Voor mooie beelden van die pretecho moet je dus bij Eva Verloskundigen in Rotterdam zijn. Een fijne zwangerschap gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *