Gigi Illustrations

Illustraties Gelderland

Een illustratie kan je helpen om jouw boodschap of informatie die je wilt presenteren, visueel te maken. Dit kan het verhaal die je naar buiten wilt brengen versterken en nog eens onderstrepen. Hoe cliché maar waar: ‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’. Bij Gigi Illustrations kun je terecht voor het ontwerp van verschillende soorten illustraties. Deze illustrator uit Gelderland is afgestudeerd als illustrator en animator aan de kunstacademie in Den Bosch.

 

Illustrator in Gelderland

Wil je een illustratie laten maken die pas bij jouw product of boodschap? De illustrator in Gelderland denkt graag met je mee om een illustratie te maken volgens jouw wensen. Wanneer je kiest voor een professioneel vervaardigde illustratie in combinatie met tekst, roept het geheel een gevoel op bij de lezer. Op deze manier vertelt jouw product of boodschap een verhaal doordat emoties worden betrokken.

 

Soorten illustraties

De illustrator in Gelderland kan verschillende stijlen illustraties voor je maken. Houd je van een minimalistische stijl? Dan kunnen de zogeheten ‘flat design illustraties’ een goede keuze zijn. Deze soorten illustraties bestaan uit kleurvlakken en bevatten niet zo veel details. ‘Less is more’ is de insteek. Wanneer je kiest voor ‘flat design’, breng je je boodschap op een duidelijke manier naar buiten.

Het overbrengen van een boodschap met een educatieve lading doe je meestal met een infographic. Volgens multimediale principes is het erg effectief om tekst en afbeeldingen te combineren. Hierdoor wordt de inhoud beter opgeslagen in het brein. Met andere woorden: de informatie wordt begrijpelijk gepresenteerd waardoor het beter blijft hangen. De illustratie is dus informatief van aard.

Gedetailleerde illustraties zijn geschikt voor ‘branding’-doeleinden. Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je de illustraties laten aansluiten bij jouw huisstijl. Door het gebruik van gedetailleerde illustraties onderscheid je je van andere ondernemingen. Op deze manier kun je illustraties inzetten om aan jouw online zichtbaarheid te werken.

Dan zijn er ook nog de ondersteunende illustraties. Let er maar eens op of je ze in het dagelijks leven tegenkomt. Als er naast de tekst een klein icoontje staat, bijvoorbeeld een vraagteken, noem je dat een ook illustratie. Mensen kunnen op dat vraagteken klikken als ze meer informatie willen maar hoeven dus nog niet de hele tekst te lezen als ze dat niet willen.

 

Plan van aanpak

De illustrator in Gelderland werkt volgens een concrete werkwijze. Van tevoren wordt er een plan van aanpak gemaakt. Vervolgens wordt er ingegaan op jouw eigen wensen. Hierna gaat de illustrator voor jou aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *